Konkurs za učestvovanje na četvrtom Festivalu kreativnosti

Objavljen je konkurs za učestvovanje na četvrtom Festivalu kreativnosti, koji će biti održan 26. i 27. maja 2013. godine u Velikoj sali Doma omladine u Beogradu.

Festival predstavlja završnicu projekta Internest, koji u proteklih sedam godina realizuje  organizacija Biblioteka plus, sa ciljem da podstakne preobražaj školske biblioteke u infoteku, unapredi medijsku kulturu u srednjim školama u Srbiji i stvori uslove za razvoj društva znanja. Infoteka kao kreativni ambijent za vannastavne aktivnosti motiviše samostalna istraživanja, podstiče međunarodno povezivanje talentovanih učenika, predavača iz škole i stručnjaka van nje. Projektne aktivnosti usmerene su i na razvoj intelektualne svojine kao ekonomskog resursa.

Konkursni materijal šalje se odabranom broju preporučenih škola i na konkursu se bira maksimalan broj od 30 škola, odnosno timova učesnika. Škole koje su dobile konkursnu dokumentaciju mogu se prijaviti do 28. decembra 2012.

Rok za dostavljanje podataka o mentoru projektnog tima koji će učestvovati na Festivalu kreativnosti je 1. februar 2013, a rok za dostavljanje podataka o članovima projektnog tima je 9. februar 2013.

Detaljnije informacije o konkursu nalaze se ovde.

Na našem sajtu je i raspored aktivnosti u projektu Internest – Infoteka Evropske škole za 2013. godinu.

Za sve dodatne informacije stoje Vam  na raspolaganju koordinatori projektnih aktivnosti, Snežana Milin Perković i Ranko Stojilović, kojima se možete obratiti telefonom na brojeve: 011/2624-344 i 062/444-557 ili elektronskom poštom na adresu office@internest.rs

 

 Internest tim